مقالات

فاصله بین دو کراتین مو

فاصله بین دو کراتین مو

فاصله بین دو کراتین مو چقدر باید باشد؟

کراتینه کردن موها یکی از درمانی محبوب و بسییار جذاب برای خانم ها و حتی آقایان است که می تواند برای مدت زمان مشخصی موها را صاف کرده و درخشش و زیبایی خاصی به آنها ببخشد. اگر تجربه کراتین کردن موهایتان را داشته باشید، به خوبی می دانید که بعد از گذشت مدت زمان مشخصی موها اثر کراتینه خود را از دست خواهند داد و به حالت قبلی خود بازمی گردند. اینجاست که فرد تصمیم می گیرد برای راحتی بیش تر در مدیریت کردن موهای خود، اقدام به کراتین کردن مجدد نماید. اما فاصله بین دو کراتین مو در هر فردی متفاوت است، چراکه زمان از بین رفتن صافی مواد روی موهای افراد مختلف فرق داشته و نیاز به تمدید کراتینه مو نیز تفاوت خواهد داشت. با توجه به اینکه این روش درمان موهای آسیب دیده، دارای فرمالدهید می باشد، لازم است تا موارد مهمی را در زمان  تعیین فاصله بین دو کراتین مو در نظر داشته باشید که در این مطلب قصد داریم به بررسی این موارد بپردازیم. هم چنین عنوان خواهیم کرد که فاصله بین دو کراتین مو چقدر باید باشد؟

فاصله بین دو کراتین مو چقدر باید باشد؟

فاصله بین دو کراتین مو چقدر باید باشد؟

تکرار کراتین مو

در بررسی فاصله بین دو کراتین مو باید اشاره کرد که به طور کلی دو مدل کراتین مو وجود دارد که یکی از آنها دارای فرمالدهید و دیگری فاقد آن است. فرمالدهید یک ترکیب شیمیایی است که به صورت گازی در دمای اتاق و به شکل مایع در دما و فشارهای بالاتر وجود دارد. فرمالدهید به دلیل خاصیت آنتی‌باکتریال، ضد قارچی و خواص نگهدارندگی، به عنوان یک ماده اصلی در تولید مواد شوینده، رنگ‌ها، مواد نگهدارنده، چسب‌ها و البته محصولات آرایشی و مواد کراتینه استفاده می‌شود. با این حال، برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده بیش از حد از فرمالدهید ممکن است برای سلامتی انسان‌ها ضرر داشته باشد. به همین دلیل در بررسی زمان تکرار کراتین مو باید به وجود این ماده در روش انجام کار توجه نمود. بنابراین به عنوان  اصلی ترین مورد در بررسی فاصله بین دو کراتین مو باید به وجود فرمالدهید در روش انجام کار اشاره کرد.

تکرار کراتین مو

تکرار کراتین مو

فاصله بین کراتین مو با فرمالدهید

اگر در ترکیبات محصول مورد استفاده برای کراتین، از فرمالدهید استفاده شده باشد، توصیه می شود حداقل 3 ماه بین دو کراتینه  موهای خود فاصله ایجاد کنید. معمولا قبل از این بازه زمانی موها صافی خود را از دست نخواهند داد و به حالت اولیه خود باز نمی گردند. با رعایت این فاصله تکرار کراتین مو، کمک زیادی به سلامت پوست و موهای خود کرده اید.

فاصله بین کراتین مو با فرمالدهید

فاصله بین کراتین مو با فرمالدهید

فاصله بین کراتین مو بدون فرمالدهید

اگر روش درمانی شما برای کراتینه، بدون فرمالدهید است، می تواند بعد از گذشت 45 روز مجددا درمان خود را تکرار کنید. درمان های کراتینه بدون فرمالدهید معمولا ماندگاری کمتری هم روی موها دارند و البته ضرر آنها هم برای پوست و موی شما کمتر است. با این حال با رعایت این فاصله بین دو کراتین مو می توانید با کمترین ضرر، از داشتن موهای صاف و درخشان لذت ببرید.

بیش تر بخوانید» تفاوت کراتین و پروتئین تراپی

فاصله بین کراتین مو بدون فرمالدهید

فاصله بین کراتین مو بدون فرمالدهید

عوامل موثر بر فاصله بین دو کراتین مو

برخی افراد تنها با انجام سالی یکبار درمان کراتین، نهایت رضایت را از این خدمات زیبایی دارند، این در حالی است که بعضی دیگر به انجام تکرارهای بیش تری برای داشتن موهای صاف و براق نیاز دارند. دلیل این موضوع تفاوت هایی در روش انجام کار و جنس موهاست که باعث می شود تکرار کراتین مو در افراد مختلف تفاوت داشته باشد. در ادامه به بررسی عوامل موثر بر فاصله بین کراتین مو پرداخته ایم.

عوامل موثر بر فاصله بین دو کراتین مو

عوامل موثر بر فاصله بین دو کراتین مو

فاصله دو کراتین و کیفیت مواد

در تولید مواد کراتینه موها، از مواد مختلفی استفاده می‌شود که هر کدام دارای ویژگی خاص خود هستند. نوع و کیفیت این مواد است که تعیین می کند اثرات صافی و شادابی موها تا چه مدت زمانی ادامه داشته باشد. هرچه مواد از کیفیت بالاتری در ساخت بهره ببرند، قطعا نیاز شما به تمدید کراتینه  موها کاهش پیدا می کند و این مساله ضمن کمک به سلامت بیش تر پوست و مو، باعث صرفه جویی در هزینه ها هم خواهد شد. توصیه می شود که با مراجعه به بهترین کراتین کار تهران یا دیگر شهرها، از کیفیت مواد استفاده شده توسط آنها اطمینان حاصل کنید و به این شیوه ماندگاری این مواد روی موها را افزایش دهید.

فاصله دو کراتین و کیفیت مواد

فاصله دو کراتین و کیفیت مواد

رشد مو و تکرار کراتین

میزان رشد مو، یکی از عوامل مؤثر در تعیین فاصله بین دو بار کراتینه مو است. هرچقدر هم که از مواد باکیفیت و مرغوب برای این درمان استفاده کنید، موهای شما در طول زمان رشد خواهند کرد و مویی که به تازگی روییده است، درمان کراتینه ندارد. بسیاری از مشتریان این درمان محبوب، با رویش مجدد موهایشان برای تکرار کراتین به سالن های زیبایی مراجعه می کنند.

موهای جدید، معمولاً نرمی و حالت خوبی که موی کراتینه دارد را ندارند و حتی ممکن است وز و یا مجعد باشند. در واقع باید گفت هر چه میزان رشد موهای شما بیش تر باشد، اثرات کراتین به دلیل رشد موهای جدید، زودتر از بین خواهد رفت و نیاز به تکرار آن پیدا خواهید کرد.

رشد مو و تکرار کراتین

رشد مو و تکرار کراتین

تمدید کراتینه مو براساس مراقبت های بعد از آن

پس از کراتینه مو، آرایشگر توصیه هایی را در مورد مراقبت از موها به شما خواهد کرد که ضروری است به جزئیات کامل آنها را اجرایی کنید. از جمله مهم ترین مواردی که در بحث مراقبت های پس از این درمان وجود دارد، باید به گزینه های زیر اشاره کرد:

  • استفاده از شامپوی بدون سولفات
  • استفاده از ماسک موی مخصوص کراتینه
  • خشک کردن درست موها بعد از هر بار شست و شو
  • طرز خوابیدن بعد از کراتینه مو
  • عدم مراجعه زیاد به استخر
  • عدم شستن موها با آب داغ
  • پرهیز از عرق کردن زیاد و …

کلیه این مراقبت ها باعث می شود که دوام صافی کراتینه روی موها بیش تر شود و نیاز به تمدید کراتین موهای شما در زمان طولانی تری اتفاق بیفتد. در نظر داشته باشید که کراتینه مانند یک لایه محافظ روی موهای شماست که با هر بار شست و شو و یا به طور کلی گذر زمان، از اثر آن کم خواهد شد. بنابراین هر چقدر در مراقبت های پس از کراتینه با دقت بالاتری عمل کنید، قطعا فاصله بین دو کراتین مو بیش تر خواهد شد.

تمدید کراتینه مو براساس مراقبت های بعد از آن

تمدید کراتینه مو براساس مراقبت های بعد از آن

مهارت کراتین کار

دیگر موردی که در بررسی فاصله بین دو کراتین مو مطرح است، میزان مهارتی است که آرایشگر در موادگذاری و اتوکشی دارد. این مواد با قدرت و مهارتی که آرایشگر در تثبیت آنها در تار مو دارد، روی موها می نشیند و اگر کراتین کار شما در این زمینه مهارت کافی نداشته باشد، قطعا دوام و ماندگاری این درمان کاهش پیدا می کند. انجام درست کلیه مراحل کراتینه موها که شامل شست و شوی مو با شامپوی مخصوص، خشک کردن، موادگذاری دقیق و اتوکشی است، لازمه ماندگاری بالای این درمان است و تنها از عهده کراتین کارهای حرفه ای برمی آید. با مراجعه به مرکز کراتینی که از کیفیت کار آرایشگران آن اطمینان دارید، می توانید تمدید کراتینه خود را در زمان طولانی تری انجام دهید.

حتما بخوانید» بهترین آرایشگاه سعادت آباد

مهارت آرایشگر و تکرار کراتین مو

مهارت آرایشگر و تکرار کراتین مو

تکرار کراتین مو و جنس موها

دیگر مورد مهمی که در تعیین فاصله بین کراتین مو تاثیر دارد، جنس موهاست. بعضی از افراد موهای حالت داری دارند و برخی دیگر موهای بسیار وز! طبیعی است که کراتینه روی موهای شدیدا وز، ماندگاری کمتری خواهد داشت و طبیعتا چنین افرادی در صورت تمایل به داشتن موهای صاف و یکدست نیاز به تکرار کراتین مو در فواصل زمانی کوتاه تری دارند. اما در افراد با موهای حالت دار، نیاز به تکرار کراتین کمتر است و موها برای مدت طولانی تر اثرات  این ماده را روی خود حفظ خواهند کرد. یکی از مهم ترین علت فر شدن مو بعد از کراتینه را هم باید همین وز بودن بیش از اندازه موها دانست که باعث کاهش دوام اثر این درمان خواهد شد.

دیگر موردی که در بررسی جنس موها و تمدید کراتینه مو باید به آن اشاره کرد، نازک یا ضخیم بودن تارهاست. موهای نرم و نازک تر، کراتین را برای مدت طولانی تری روی خود حفظ می کنند و نیاز به تکرار کراتین را کاهش می دهند. از سویی موهای ضخیم تر با سرعت بیش تری اثر صافی کراتین خود را از دست می دهند و کسانی که جنس موی ضخیم و کلفتی دارند، احتمالا فاصله بین دو کراتین مو در آنها کمتر خواهد شد.

تکرار کراتین مو و جنس موها

تکرار کراتین مو و جنس موها

در این جدول می توانید با مهم ترین عوامل موثر بر فاصله بین دو کراتین موها آشنا شوید.

عوامل موثر بر فاصله بین دو کراتین جزئیات
کیفیت مواد کراتینه هرچه کیفیت مواد کراتینه موها بالاتر باشد، ماندگاری آن روی موها بیش تر شده و فاصله بین دو کراتین نیز افزایش پیدا می کند.
نوع مراقبت از مو تمدید کراتینه مو به نوع مراقبت های شما بعد از این درمان بستگی دارد و اگر کلیه نکات گفته شده توسط آرایشگر را رعایت کنید، قطعا دوام بیش تری را روی موها مشاهده می کنید.
سرعت رشد موها موهای تازه روییده، به حالت طبیعی موهای شما خواهند بود و هر چه سرعت رشد موهایتان بیش تر باشد، سریع تر یکدستی و خوش حالتی کراتینه را از دست خواهید داد.
جنس موها موهای وز و فربه نسبت موهای حالت دار سریع تر به حالت اولیه خود بر می گردد. هم چنین موهای ضخیم دوام کمتری از کراتین را نشان داده اند.
مهارت آرایشگر هرچه آرایشگر مهارت بیش تری در کار خود داشته باشد، تاثیر کراتین روی موها بیش تر می شود و نیاز به تمدید کراتینه مو کاهش پیدا می کند.

ریشه گیری موی کراتینه شده

یکی از مسائل شایعی که در زمینه کراتین موها ایجاد می شود، بلند شدن آنها و نیاز به تمدید کراتین مو است. در حالی که هنوز مابقی قسمت های مو صاف و درخشان هستند و نیاز به تکرار این درمان وجود ندارد. این مساله باعث سردرگمی افراد می شود و بین صبر کردن برای از بین رفتن اثر کراتین یا تکرار آن دچار شک می شوند. ریشه گیری موی کراتینه شده راهی است که در برخی از سالن های زیبایی برای حل این مشکل مطرح می شود. اما آیا چنین چیزی صحت دارد و می توان مانند مانند رنگ مو، تنها با ریشه گیری کراتینه را تمدید کرد؟

در پاسخ باید گفت که ریشه گیری موی کراتینه شده نمی تواند راه مناسبی برای شما باشد، چراکه در مرحله اول این درمان باید موها با یک شامپو به طور کامل شسته شده و فلس موها برای دریافت کراتین باز شود. تصور کنید که آرایشگر از این شامپو برای موها استفاده کند، اما ساقه های مو را مجدد با کراتین تغذیه نکند. در این شرایط شاهد از بین رفتن اثر کراتین در قسمت های انتهایی موهای خود خواهید بود. به عبارت دیگر شاید ریشه گیری موی کراتینه شده، برای شما به صرفه تر و منطقی تر باشد، اما راه مناسبی نیست و اثر این درمان را در ساقه های مو از بین خواهد برد. توصیه می شود که با رعایت فاصله های زمانی گفته شده، در صورتی که رشد موها، باعث به هم ریختگی ظاهر شما شده است، اقدام به تمدید کراتین مو کنید.

ریشه گیری موی کراتینه شده

ریشه گیری موی کراتینه شده

فاصله بین دو کراتین مو چقدر است

اکنون که موارد اصلی تعیین کننده فاصله زمانی مناسب بین دو  کراتین را مطرح کردیم، می توان متوجه شد که چه زمانی برای تمدید کراتینه مو اقدام کنیم؟ در واقع کیفیت کار، جنس موها و مراقبت های بعد از کراتینه مو، تعیین می کند که فاصله بین دو کراتین مو چقدر باید باشد؟ اما به طور کلی سعی کنید این درمان را زیر سه ماه تکرار نکنید و با مراجعه به مراکزی که از مواد اصل و مرغوب استفاده می کنند و کراتین کارهای آنها مهارت و قدرت خوبی در اجرای این درمان دارند، فاصله بین دو کراتین را طولانی تر کنید. کسانی که کلیه موارد نام برده شده را رعایت می کنند، می توانند حتی تا یکسال از زیبایی کراتین روی موها استفاده کنند و در بعضی افراد شاهدیم که در کمتر از سه ماه تاثیرات  این درمان از بین رفته است. پس همه چیز به شما و کراتین کارتان بستگی دارد!

فاصله بین دو کراتین مو چقدر است

فاصله بین دو کراتین مو چقدر است

نتیجه آنکه

فاصله بین دو کراتین مو یکی از پرسش های اصلی کسانی است که از این درمان روی موهای خود استفاده می کنند. در این مطلب از سایت نازبشی کلیه مواردی که در تعیین فاصله تکرار کراتین مو تاثیرگذار است، عنوان شد. هر زمان که موهای شما صافی و شادابی خود را از دست داد و به حالت اولیه بازگشت، می توانید کراتین را تکرار کنید، با در نظر گرفتن این مورد که این فاصله نباید زیر 3 ماه باشد. عواملی از جمله کیفیت مواد، مهارت آرایشگر، جنس موها، نحوه مراقبت از این درمان و سرعت رشد موهای شما، از مواردی هستند که در تمدید کراتینه مو تاثیر دارند. همان طور که عنوان شد می توان به مراجعه به آرایشگاه های شناخته شده و معتبر و انجام مراقبت ها به صورت اصولی، نیاز به تکرار کراتین مو را کاهش داد و برای مدت طولانی تری از اثرات این خدمات زیبایی استفاده کرد. سایت نازبشی با تلاش در جهت معرفی بهترین سالن های زیبایی، سعی دارد در زمان شما صرفه جویی کرده و در صورتی که نیاز به مراجعه به مرکز زیبایی خاصی را دارید، می توانید با بررسی این سایت، بهترین آرایشگاه های تخصصی اطراف خود را پیدا کنید.

سوالات متداول

فاصله بین دو کراتینه مو چقدر است؟

در صورتی که درمان کراتین شما دارای فرمالدهید است، حداقل سه ماه و در صورتی که فاقد این ماده است، حداقل 45 روز فاصله بین کراتینه مو را رعایت کنید.

ریشه گیری موی کراتینه شده چه زمانی انجام می شود؟

با رشد موها، بعضی افراد تمایل به ریشه گیری موی کراتینه شده دارند که به دلیل عدم امکان قرارگیری یکدست کراتین روی همه بخش های مو، این کار نتیجه زیبایی به همراه ندارد و توصیه می شود به جای ریشه گیری، درمان کراتین را در زمان مناسب و به طور کامل انجام دهید.

فاصله بین دو کراتین به چه عواملی بستگی دارد؟

سرعت رشد موها، کیفیت مواد، مهارت کراتین کار، نحوه مراقبت های بعد از کراتینه موها و جنس تارها، در تعیین زمان تمدید کراتینه مو تاثیر دارد.

2 نظر در “فاصله بین دو کراتین مو

  1. نسترن قمیشی گفت:

    یعنی فاصله بین دو کراتین کمتر از سه ماه مو رو میسوزونه؟

    1. nazbeshi گفت:

      زیر این فاصله زمانی درمان هایی که حاوی فرمالدهید هستند، توصیه نمیشن. در کنار اینکه برای سلامت موها خطرناک هستند، به پوست سر و ریه ها هم صدمه می زنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *